Козарска Дубица

Рељић: СНСД је показао да је политичка империја којој људи вјерују

  • Извор: СРНА
  • 02.10.2024. 21:54

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину општине Козарска Дубица Раденко Рељић изјавио је да је СНСД показао да је у политичком смислу велика империја којој народ вјерује.

Рељић је истакао да је СНСД водио коректну кампању, те да никог нису вријеђали и прозивали.

"Наш програм се састојао у томе да смо говорили шта смо урадили у претходном периоду од инфраструктурних пројекта, колико смо затекли дугова, те наравно о томе шта припремамо да радимо у будућности", рекао је Рељић новинарима у Комленцу гдје је одржана завршна трибина СНСД-а којој је присуствовало око 500 чланова и симпатизера те странке из Поуња.

Шобот: Неприхватљиво скупљање политичких поена на туђим трагедијама

Шобот: Неприхватљиво скупљање политичких поена на туђим трагедијама

Рељић је навео да је СНСД показао да окупља најбројније и најшколованије људе и додао да је велики број људи на скупу показао да та странка има масовну подршку, као у најбоља времена, јер гарантује стабилност.

Он је позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе у недјељу, 6. октобра, бирају најбоље и да добро размисле коме ће дати повјерење, јер то значи и повјерење за будућност своје породице и управљање локалном управом.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Козарска Дубица Игор Савковић рекао је да је политика те странке да ради конкретне пројекте на цијелом подручју општине, те да брине о најмлађим суграђанима, као и пензионерима, борцима и социјално угроженим категоријама.

Брдар држао слово о издаји, па и сам издао

Брдар држао слово о издаји, па и сам издао

Савковић је истакао да се по броју људи на вечерашњем скупу јасно види да ће СНСД послије избора остати прва партија у Козарској Дубици и имати свог начелника.

Он је додао да се СНСД базирао на то да ради конкретне пројекте, као што је асфалтирање у Насељу Петра Пеције.

"Тако ћемо и овдје од Мразоваца до Тукључана урадити комплетан пројекат водоснабдијевања којим ће се трајно ријешити то питање на овом подручју", рекао је Савковић, додавши да је у току израда пројектне документације, а да је за реализацију обезбијеђено 300.000 КМ.

Савковић је подсјетио да је обезбијеђено и 150.000 КМ за изградњу споменика народном хероју мајору Милану Тепићу.

"Уз то, за најмлађе основце биће обезбијеђен здрав оброк, а биће субвенционисани и трошкови превоза и набавка уџбеника за све основце у Козарској Дубици. Приоритет ће бити и наши пензионери, борци и социјално угрожене категорије који ће знати да се имају на кога ослонити у наредном периоду", нагласио је Савковић. 

Пратите нас и путем Вибера