Ивана Илић

Огласила се мајка мале Данке Илић: Мислим да је он умијешан у све

  • Извор: Курир
  • 25.10.2024. 10:12

Ивана Илић, мајка мале Данке Илић из Бора, која је према оптужници Вишег јавног тужилаштва из Зајечара убијена 26. марта, огласила се у лајву на Тиктоку, након што је недавно и њен супруг Милош одговарао на многе теорије завјере које су се повремено појављивале у јавности.

Данкина мајка је скоро два сата одговарала на бројна питања везана за нестанак, али и убиство њене дјевојчице, а такође у разговору који су водили "Државни" и "Сањабг73", дотакли су се и теме чланова породице Драгијевић. 

Подсјетимо, у оптужници се налазе Дејан Драгијевић, али и његов отац Радослав. Дејана тужилаштво терети да је убио Данку са својим колегом из "Водовода", Срђаном Јанковићем, док његовог оца терете за помагање извршиоцу након учињеног кривичног дјела, односно за премјештање дјевојчициног тијела на непознату локацију.

Душан се вратио из Аустрије и покренуо уносан посао

Душан се вратио из Аустрије и покренуо уносан посао

"Сада већ, након више од седам мјесеци, мислим да Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић и не знају гдје је моје дијете након што је више пута премјештано, али мислим да је Радослав, односно Дејанов отац, умијешан у све! Он је највећи кривац и сигурна сам да он зна гдје је моје дијете. Он неће моћи душу да испусти док је не олакша и призна све", одговорила је Ивана на питање у вези умијешаности оца Дејана Драгијевића који је такође био ухапшен након што је његов син пред тужилаштвом изјавио да је послије убиства дјевојчице све признао оцу и брату.

Подсјетимо, Радослав и Далибор Драгијевић ухапшени су два дана након хапшења Дејана и Срђана, односно 6. априла, а истог дана Далибор је полицајце водио на више од 20 локација на којима би могло да се налази тијело. Међутим, Данка никада није пронађена. Како подсјећа извор, Далибор је у ноћи између 6. и 7. априла преминуо у просторијама ПУ Бор, док је Радослав Драгијевић задржан у притвору до 29. маја, након чега је пуштен да се брани са слободе.

Ивана је, како је сада рекла гостујући у Тикток лајву који је водила "Сањабг73", рекла да је кивна и да је погађају лажи које су изнијете у јавности.

Огласио се градоначелник Босанске Крупе након убиства полицајца

Огласио се градоначелник Босанске Крупе након убиства полицајца

"У вријеме док се трагало за Данкицом и док се није сазнало да је ријеч о убиству, сви су сумњали у Милоша и мене, али нико од инспектора који су били ту за вријеме трагања, на нас нису дигли руку, не знам како могу да причају да је тако нешто учињено Далибору који је преминуо у полицијској станици", закључила је Ивана након приче о теорији завјере везане за смрт Далибора Драгијевића.

Такође, Данкина мајка каже да је и даље присутан страх, с обзиром на то да су након свега, добијали низ пријетњи на рачун нестале дјевојчице.

"Нико из наше околине није промијенио понашање према нама, али не осјећамо се безбједно када изађемо напоље, мислим да овдје нећемо моћи дуго још да живимо, поготово када дође вријеме да старији син крене у школу. Милош и ја смо разговарали о неком одласку, управо због дјеце, не знам како ћу им објаснити шта се десило са њиховом сестром, а доћи ће и то вријеме када ћу морати да причам о томе са њима, они морају да знају да су имали сестру", рекла је Ивана.

Данкина мајка је додала да вјерује да ће се истина на крају сазнати и да ће кривци одговарати. Говорећи о судском поступку који ће услиједити након подизања оптужнице против осумњичених за смрт њеног дјетета, она је навела да супруг и она нису ангажовали адвоката за судски процес који слиједи. Међутим, како је рекла, адвоката су ангажовали за тужбе које ће поднијети против оних који су их клеветали и нападали их.

Тијело мушкарца нађено у напуштеном аутобусу

Тијело мушкарца нађено у напуштеном аутобусу

"На рочишту у кривичном поступку нећемо имати адвокате, за сада мислимо да нема потребе за тим, али ако буде, ангажоваћемо наравно. Иначе, спрема се тужба за Радослава Драгијевића због клевете да је Данкин тата директор 'Водовода', као и због упућених ријечи: 'Питајте мајку, она зна гдје је дијете'", додала је Ивана у свом гостовању у уживо емитованом разговору на друштвеној мрежи Тикток, преноси "Курир".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 12:30 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)

  • 12:55 Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица