Супруга Доналда Трампа

''Кад сам чула да су ми пуцали на мужа..'': Меланија се огласила након двије године

  • Извор: Курир
  • 27.09.2024. 09:57

Меланија Трамп је први пут проговорила о покушајима атентата на њеног супруга Доналда Трампа, који је актуелни кандидат за предсједника Америке.

Гостујући у емисију "Fox & Фриендс" први пут је говорила отворено о свим актуелностима, али и најважнијег питања гдје је била кад су пуцали на Трампа.

- Отрчала сам до ТВ-а, премотала сам снимак и видјела - рекла је Меланија Трамп о тренутку када је у јулу ове године сазнала да је пуцано на њеног мужа док је држао говор у Пенсилванији.

Како је напоменула није знала о чему се ради у том тренутку. Једино што је видјела кад је упалила телевизор је њен муж који лежи на поду.

''Редовно варам мужа, а њему се то свиђа'': Он је чак и снима са љубавницима

''Редовно варам мужа, а њему се то свиђа'': Он је чак и снима са љубавницима

- Нисам то гледала уживо, али сам видјела можда три минута касније. Био је на поду, нисам знала шта се заправо догодило.

Меланија Трамп је рекла да је "право чудо" што је њен супруг преживио, а онда се осврнула и на други покушај атентата на Трампа, када су раније овог мјесеца агенти Тајне службе уочили наоружаног мушкарца како упире АК-47 на бившег предсједника док је он играо голф на свом имању на Флориди.

Објаснила је да је у то вријеме била у Њујорку као и да је о инциденту сазнала преко малих екрана. У том моменту је позвала шефа свог личног особља да провери информацију.

Нови детаљи скандала: Наоми Кембел за гала вечеру потрошила скоро 2 милиона евра

Нови детаљи скандала: Наоми Кембел за гала вечеру потрошила скоро 2 милиона евра

- Био је добро, јер је тајна служба била сјајна. Момци који су били тамо, екипа, били су фантастични. И мислим да су оба догађаја заиста била чудо. Ако размислите о свему, заиста се радило о чудима. Ако стварно размислите о томе, 13. јула се десило чудо... могао је да не буде са нама - рекла је.

Нестала

Током кампање свог мужа углавном се држала далеко од рефлектора што је прилично неконвенционално за супруге председничких кандидата у Америци.

Као изненађење, појавила се на Републиканској конвенцији у Милвокију, у јулу, неколико дана након покушаја атентата и подржала мужа.

Ера Ојданић: ''Окусио сам интимне односе са мушкарцима, покривао сам колегинице које су варале своје мужеве''

Ера Ојданић: ''Окусио сам интимне односе са мушкарцима, покривао сам колегинице које су варале своје мужеве''

Меланију смо видјели уз Трампа у новембру прошле године када је најавио кандидатуру као и на предизборима на Флориди, раније ове године.

Пише мемоаре

Меланија Трамп најавила је овим гостовањем најавила своје надолазеће мемоаре, који ће бити објављени две недјеље након другог покушаја атентата.

Бивша пријатељица и савјетница Меланије Трамп Стефани Винстон Волкоф, која је подржала предсједничког кандидата демократа Камалу Харис, напоменула је да Меланија жели да уновчи изборе.

Шири се нова СМС превара, од грађана траже кућни број за доставу

Шири се нова СМС превара, од грађана траже кућни број за доставу

"Њена позиција на тржишту ће опасти када више не буде (будућа) прва дама".

Меланија је од почетка политичке саге своје породице напоменула да ће без пардона кршити норме.

"Имам свој мозак. Своја сам особа и мислим да се то мом мужу допада код мене", рекла је за Харпер Базар 2016.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера