Дијете има све мање шансе да преживи

Срби отели бебу из породилишта у Паризу, расписана потјерница

  • Извор: Мондо.рс
  • 24.10.2024. 17:30

У породилишту Сена-Сен-Дени које се налази у округу Париза у Француској, отета је беба Сантјаго стара свега 17 дана, а осумњичени су жена К.Н. (25) и К.Д. (23), обоје поријеклом из Србије, пише "Ле Паризијен". За њима сада трагају белгијска и француска полиција и досад је ухапшено пет особа, рођаци осумњичених који су такође поријеклом из Србије, преноси "БФМТВ".

Сантјаго, беба стара 17 дана, отета је из породилишта 21. октобра. Наводно, осумњичени су бебу спаковали у црну торбу за куповину и снимила их је надзорна камера.

У сриједу 23. октобра пронађен је аутомобил марке "ауди" за који се сумња да је коришћен у бјекству. Возило има регистарске таблице ГР-956-ЗВ и пронађено је близу границе Француске и Белгије у сриједу.

Према писању француских медија, отета беба је у тренутку нестанка имала браон мајицу и бијелу сомотску пиџаму. Отац дјечака, К.Д, посљедњи пут је виђен у тамним фармеркама, бијелој мајици и црном мантилу, док је К.Н, мајка дјечака, имала бијели џемпер, свијетлоплави прслук и зелену сукњу.

Таксиста одрао туристу у Хрватској: Вожњу од 1,4 километра наплатио 209 евра

Таксиста одрао туристу у Хрватској: Вожњу од 1,4 километра наплатио 209 евра

Љекари наводе да је дјетету хитно потребна медицинска помоћ. Педијатар Кристоф Батард рекао је да се "стање дјетета погоршава из минута у минут" и напоменуо је да, због превременог рођења, никако дјетету не смије да се даје млијеко.

Пси убили 49 оваца: ''Био сам немоћан, само сам сјео на асфалт''

Пси убили 49 оваца: ''Био сам немоћан, само сам сјео на асфалт''

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:15 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм