NЕDJЕLjA U 20:30

JЕSЕN U VINOGRADU: Ukus ljubavi

  • Izvor: ATV
  • 05.07.2024. 15:18

‘Jesen u vinogradu'je TV film iz 2016. godine u režiji Skota Šmita.

Priča se odvija u malom gradu u Kaliforniji, u srcu vinske zemlje, gjde se nalaze vinogradi porodica Boldvin i Deluka, a koji su nenadmašno najbolji i najkonkurentniji proizvođači vina. Porodice, pred drugima su uljudne i ‘dobre komšije’, dok su u suštini su veliki rivali. Franki Baldvin, nasljednica porodice ostala je u porodičnom vinogradu, kako bi usavršila svoj zanat, u stalnoj borbi da ocu dokaže da je pravi stručnjak i savršen nasljednik porodične tradicije i biznisa. Sa druge strane, Nejt Deluka, uspješno je završio doktorske studije iz uzgoja grožđa i vraća se u rodno mjesto. Nejt i Franki nekada su bili velika srednjoškolska ljubav, no, život ih je razdvojio.

Sada ih sudbina opet spaja – kako oboje polažu pravo na vlasništvo nad farmom Sorrento, prisiljeni su podijeliti željeni vinograd točno po sredini i obrađivati ga jedno uz drugo, kako bi se pripremili za godišnje takmičenje za najbolje vino, nakon čega će se završiti i njihov sudski spor. Tajne iz prošlosti, osjećanja i ljubavni naboj raste, uporedo sa neopisivom željom za uspjehom.

Film je rađen u produkciji Hallmark TV-a, i kritika ga je ocijenila prosječno – ima sve ono što bi romantična drama trebalo da ima – lijepe kadrove, karaktere primjerene laganoj radnji i nepretjeranim sukobima, jednostavnu igru u kojoj preovladavaju ljubavne scene.

Za savršeno ljetno veče – filmovi u julu na ATV-u!

‘Jesen u vinogradu' nedjelja u 20 časova i 30 minuta.

Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.