Рон Ели

Преминуо чувени Тарзан

  • Извор: Мондо.рс
  • 24.10.2024. 08:47

Рон Ели, најпознатији по улози Тарзана у истоименој телевизијској серији из '60-их, преминуо је у 86. години у свом дому у Лос Аламосу у Санта Барбари, пише "ББЦ".

Серија "Тарзан" емитовала се на телевизијској мрежи "НБЦ" од 1966. до 1968, а током тог времена глумац је сломио више костију и неколико пута био повређиван због напада дивљих животиња док је изводио вратоломије.

Након повлачења из глуме 2001, Ели се окренуо писању и објавио два романа. 2014. се на кратко вратио глуми за један телевизијски филм, "Експектинг Амиш", у ком је глумио амишког старјешину.

Данас је Свети апостол Филип: Ево шта се традиционално ради на овај дан

Данас је Свети апостол Филип: Ево шта се традиционално ради на овај дан

Ели, поријеклом из Тексаса, оженио се својом средњошколском љубави 1959, но развео се двије године касније. Био је познат и по томе што је почетком '80-их водио избор за Мис Америке, гдје је упознао своју супругу Валери. Пар је добио и троје дјеце.

"Свијет је изгубио једног од највећих људи које је икада упознао - а ја сам изгубила свог оца", написала је на Инстаграму његова кћерка, Кирстен Касале Ели.

Крваво убиство

Славни глумац је прије пар година доживио и страшну трагедију која му је обиљежила живот.

У његовој кући догодило се крваво убиство које је запрепастило цијели свијет. Његов 30-годишњи син Камерон Ели ножем је усмртио своју мајку, 62-годишњу Валери, након чега је и сам убијен у окршају с полицијом.

Женска особа скочила са зграде Студентског дома

Женска особа скочила са зграде Студентског дома

Убиство се догодило у њиховом луксузном дому у предграђу Санта Барбаре, а Камерон је покушао да окриви свог 81-годишњег оца.

Полиција је у кући затекла тијело са "више убодних рана", а глумац им је потврдио да је осумњичени његов син, али због тешког медицинског стања није могао јасно да говори, преноси "Мондо".

Из полиције су открили да је Камерон представљао пријетњу, те да су морали да га устријеле. Рон Ели није повријеђен, али је ипак био пребачен у болницу.

Иначе, Рон и покојна Валери упознали су се док је он водио избор за Мис, а она представљала државу Флориду. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 12:30 Бизнис клуб (Р)

    ''Бизнис клуб (Р)