Објављен трејлер

Стиже наставак филма након 6 година паузе

  • Извор: Блиц
  • 14.02.2024. 12:47

Марвел студио објавио је најновији трејлер за дугоочекивани наставак франшизе - "Deadpool", који ће се у домаћим биоскопима наћи током љета ове године.

Након шест година паузе, у Марвелов филмски универзум враћа се “Deadpool” у чијем трећем наставку глумац Рајан Рејнолдс поново упловљава у главну улогу. Редитељ филма Шон Леви који је већ сарађивао са Рејнолдсом на филму “Главни херој”, укрстио је двојицу познатих Марвелових ликова, Дедпула и Вулверина. На великом платну као Вулверин враћа се вољени аустралијски глумац Хју Џекман.

Ко је Deadpool? Право име му је Вејд Вилсон и бивши је припадник специјалних јединица. Због ријетке болести, подвргнут је разним испитивањима због чега су научници пробали много тога, али у томе нису у потпуности успјели.

Вилсон је задобио обољење и цијело тијело му је уништено и прекривено одбојним ожиљцима. Како је све ишло на лошу страну, Вилсоново ментално стање се погоршало, па је он у себи створио још личности са којима се често сукобљава.

Напослетку, уз помоћ третмана постаје бесмртан. Како би сакрио свој физички изглед искреирао је свој препознатљив костим и постао анти херој – "Deadpool".


Пратите нас и путем Вибера