Извор:
Агенције
31.07.2024
17:22
Потребни су вам само апарат за бакин колач и састојци које већ имате у фрижидеру.
2 бјеланца
80 g кристал шећера
кашичица ванилиног екстракта
прстохват соли
100 g глатког брашна
30 g маслаца
50 g млијечне чоколаде
Премажите са мало уља апарат за бакин колач па га загријете. У једној посуди умутите бјеланца са шећером, соли и екстрактом ваниле. Затим додајте отопљени маслац и брашно. Двије кашике смјесе распоредите у апарат па пеците око 90 секунди. Извађени вафл уз помоћ кухињске крпе обликујте у корнет. Отопите чоколаду па пола кашичице додајте на дно сваког корнета, преноси Трпеза.
Најновије
Најчитаније
Тренутно на програму
19:50
Временска прогноза
временска прогноза
19:52
Без коментара
без коментара
19:55
Маркетинг
маркетинг
20:00
Бинго, Лутрија Србије
бинго
20:30
Авионџије С01 ЕП 05
серијски програм
21:00
Црна гуја С01 ЕП 02
серијски програм
21:35
Ало Ало С06 ЕП 04 (12+)
серијски програм