Извор:
Фактор.ба
16.06.2025
17:26
Ако оставите хљеб на кухињском пулту, у фиоци или кутији за хљеб, а ипак га држите у пластичној кеси, то уопште није добра идеја.
Хљеб у кеси ће се осушити, док у кутији постоји могућност развоја буђи.
Најбоље рјешење, колико год глупо звучало, јесте да хљеб ставите у замрзивач.
На овај начин ћете увијек имати свјеж хлеб, а можете га одмрзнути на два начина.
Прво, ако вам је потребан одмах, извадите замрзнути хљеб, умотајте га у алуминијумску фолију и загријте у рерни.
Друга опција је да, ако желите свјеж хљеб за јутро, извадите га прије спавања и ставите на чисту кухињску крпу да се одмрзне преко ноћи. Ујутру ће имати укус као да сте га управо купили у пекари.
Најновије
Најчитаније
09
23
09
16
09
11
08
56
08
52
Тренутно на програму
6:00
АТВ вијести
информативни програм вијести
6:45
Вјежбајте са Лидијом (Р)
лајфстајл
6:55
АТВ јутро
јутарњи програм
9:00
Крваво цвијеће С02 ЕП 175 (Р, 12+)
серијски програм
9:55
Телетрговина
телетрговина
10:10
Од јутра до сутра ЕП 33 (12+)
серијски програм
10:55
Телетрговина
телетрговина