Large banner

JUNEĆI RIBIĆ U SAFTU Ručak koji vrijedi svaku sekundu

Извор:

zena.blic

16.03.2022

09:55

Коментари: 0

Ručak koji vrijedi svaku sekundu truda uloženog u pripremu ovog gotovo delikatesnog komada mesa.

Sastojci:

600 gr juneći ribić

1 glavica crnog luka

3 dl bijelog vina

1 kašičica aleva paprike

1 kašika brašna

Priprema:

Isjecite ribić na komade od 2-3 cm i ispržite sa obje strane kako bi se meso zatvorilo. Dodajte malo vode i dinstajte meso na laganoj temperaturi dok ne omekša.

Ako voda ispari dosipajte po malo. Nasjeckani luk dodajte i još malo dinstajte. Kašiku brašna i alevu papriku rastvorite bijelim vinom i nalijte meso da se potopi. Začiniti biberom.

Kuvajte još koji minut da saft dobije lijepu gustinu.

Подијели:

Large banner
Small banner
  • Најновије

  • Најчитаније

Small banner

Тренутно на програму

19:52

Без коментара

без коментара

19:55

Маркетинг

маркетинг

20:00

Бинго, Лутрија Србије

бинго

20:30

Авионџије С01 ЕП 05

серијски програм

21:00

Црна гуја С01 ЕП 02

серијски програм

21:35

Ало Ало С06 ЕП 04 (12+)

серијски програм

22:10

Вечерње вијести

информативни програм вијести

Small banner
Small banner