Извор:
zena.blic
16.03.2022
09:55
Ručak koji vrijedi svaku sekundu truda uloženog u pripremu ovog gotovo delikatesnog komada mesa.
Sastojci:
600 gr juneći ribić
1 glavica crnog luka
3 dl bijelog vina
1 kašičica aleva paprike
1 kašika brašna
Priprema:
Isjecite ribić na komade od 2-3 cm i ispržite sa obje strane kako bi se meso zatvorilo. Dodajte malo vode i dinstajte meso na laganoj temperaturi dok ne omekša.
Ako voda ispari dosipajte po malo. Nasjeckani luk dodajte i još malo dinstajte. Kašiku brašna i alevu papriku rastvorite bijelim vinom i nalijte meso da se potopi. Začiniti biberom.
Kuvajte još koji minut da saft dobije lijepu gustinu.
Најновије
Најчитаније
Тренутно на програму
19:52
Без коментара
без коментара
19:55
Маркетинг
маркетинг
20:00
Бинго, Лутрија Србије
бинго
20:30
Авионџије С01 ЕП 05
серијски програм
21:00
Црна гуја С01 ЕП 02
серијски програм
21:35
Ало Ало С06 ЕП 04 (12+)
серијски програм
22:10
Вечерње вијести
информативни програм вијести