Large banner

Када пржите рибу, додајте овај састојак у тигањ: Непријатни мириси нестају у трену

29.06.2025

18:14

Коментари: 0
Када пржите рибу, додајте овај састојак у тигањ: Непријатни мириси нестају у трену

Непријатни мириси пржења рибе нестају уз овај један састојак – пробајте и бићете одушевљени!

Рибу није тешко припремити било да сте љубитељ морске или ријечне рибе.

Такође, код нас свјежа риба није толико честа, па ако користите смрзнуте филете или цијелу рибу само је правилно одмрзните прије употребе.

Температура на југу ове земље достигла 46 степени

Температура на југу ове земље достигла 46 степени

А сада долазимо и до трика за пржење.

Већ смо нагласили да је риба једноставна за припрему, али може да се деси да буде жилава или да има непријатан мирис или укус. Ако желите да будете сигурни да ће увијек испасти савршено морате да додате једну намирницу у тигањ.

У тигањ сипајте 100-125 мл млијека, па када се мало загрије додајте рибу. Пржење у млијеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово ријечне рибе, пише Ствар укуса.

Огласило се Тужилаштво о смрти старице на Озрену

Огласило се Тужилаштво о смрти старице на Озрену

Уколико спремате посну трпезу можете користити неку посну варијанту млијека попут бадемовог.

Подијели:

Таг:
Large banner
Small banner
  • Најновије

  • Најчитаније

Small banner

Тренутно на програму

11:55

Временска прогноза

временска прогноза

12:00

Погледај у сутра ЕП 193 (Р, 12+)

серијски програм

12:30

Погледај у сутра ЕП 194 (Р, 12+)

серијски програм

12:55

Авионџије С01 ЕП04 ( Р)

серијски програм

13:25

Авионџије С01 ЕП05 ( Р)

серијски програм

13:20

Тајне музеја (Р)

емисија из културе

13:55

Временска прогноза

временска прогноза

Small banner
Small banner