Пржење у млијеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово речне рибе
Рибу није тешко припремити било да сте љубитељ морске или ријечне рибе. Такође, код нас свјежа риба није толико честа, па ако користите смрзнуте филете или цијелу рибу само је правилно одмрзните прије употребе.
А сада долазимо и до трика за пржење.
Већ смо нагласили да је риба једноставна за припрему, али може да се деси да буде жилава или да има непријатан мирис или укус. Ако желите да будете сигурни да ће увек испасти савршено морате да додате једну намирницу у тигањ, преноси Ало.
У тигањ сипајте 100-125 мл млијека, па када се мало загрије додајте рибу. Пржење у млијеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово ријечне рибе, пише Ствар укуса.
Уколико спремате посну трпезу можете користити неку посну варијанту млијека попут бадемовог.