Large banner

Kako da ne plačete od luka dok ga sjeckate

Извор:

Телеграф

08.12.2021

21:13

Коментари: 0

Crni luk je neizostavni sastojak u skoro svakom kuvanom jelu, međutim, mnogim domaćicama predstavlja noćnu moru pri sjeckanju. Nerijetko - suze samo liju!

Drage domaćice, od danas zaboravite na ovu neprijatnost. Mnoge od nas su pogrešno ljuštile glavice crnog luka prije sjeckanja i skidale "brkove", odnosno žilice od korijena, koji su naši saveznici u borbi protiv plača.

I još jedan savjet plus. Suza se takođe možete spasiti ukoliko potopite glavice u hladnu vodu i ostavite ih nekih pola sata, međutim trik sa "brkovima" je instant rješenje, piše "Telegraf.rs".

Подијели:

Таг:
Large banner
Small banner
  • Најновије

  • Најчитаније

Small banner

Тренутно на програму

19:50

Временска прогноза

временска прогноза

19:52

Без коментара

без коментара

19:55

Маркетинг

маркетинг

20:00

Бинго, Лутрија Србије

бинго

20:30

Авионџије С01 ЕП 05

серијски програм

21:00

Црна гуја С01 ЕП 02

серијски програм

21:35

Ало Ало С06 ЕП 04 (12+)

серијски програм

Small banner
Small banner