10.02.2025
08:46
Коментари:
0Смрзнути грашак смо припремали тако што га из вреће убацимо у кључалу воду. Неретко се деси да буде кашаст и безукусан, а ми зажалимо што смо га уопште и правили. Исправан начин да добијете најукуснији грашак постоји, и врло је једноставан.
Савјет за најбољи грашак по корацима:
1. Прво испразните врећу смрзнутог грашка у шерпу.
2. На врх додајте шест кашика путера, бијели лук и мало шећера.
3. Динстајте на средњој ватри док се путер не отопи и грашак не скува.
4. Посолите и побиберите, па сервирајте. Уживајте!
Додатни савјети за кување грашка, кукуруза и другог смрзнутог поврћа:
1. Никада немојте да дозволите да вам поврће прокључа.
2. Додајте мало шећера у грашак или кукуруз. Побољшаће природну слаткоћу овог поврћа.
3. Немојте додавати со прије сервирања, јер може да доведе до дехидрирања поврћа.
(Ствар укуса)
Најновије
Најчитаније
21
17
21
10
21
00
20
51
20
50
Тренутно на програму