Извор:
Магазин новости
30.05.2025
16:26

Јагоде су попут сунђера који их чини да усисавају што је више могуће влаге. Ако их оперете а затим их складиштите, оне ће се много брже покварити.
Коришћење мјешавине сирћета и воде може помоћи да се њежно очисте јагоде које су можда биле изложене пестицидима и другим хемикалијама. Поред тога, пут од велике фарме до полице продавнице прехрамбених производа је дуг, а њима је можда је руковало много различитих људи.

Напуните велику посуду водом и сирћетом у размјери 4:1 (на четири шољице воде иде једна сирћета). Затим потопите јагоде тако да су бобице потпуно потопљене. Држите их тако око 20 минута, а потом добро исперите сваку бобицу.
Најновије
Најчитаније
04
17
22
00
21
58
21
51
21
46
Тренутно на програму