Неколико савјета

Ријешите се непријатног мириса из дома након припреме рибе уз помоћ ових трикова

  • 18.03.2025. 16:57

Припрема рибе може бити изазовна, не само због укуса, већ и због мириса који се шири кухињом, па чак и цијелим домом.

Зато мирис пржене или печене рибе понекад се чини немогућим за уклонити, али уз неколико савјета можете брзо ријешити проблем.

Ако сте припремали рибу у посуди у којој је мирис остао, једноставан трик је прокувати црни чај у истој посуди. Мирис ће нестати као да га никада није ни било.

За уклањање мириса с руку, можете користити талог црне кафе.

Како да останете у форми без одласка у теретану?

Како да останете у форми без одласка у теретану?

Једноставно га утрљајте у руке, а затим их оперите сапуном и водом. Овај трик ефиксано уклања неугодне мирисе.

Док припремате рибу, не заборавите отворити прозоре како би ваздух могао циркулисати и освјежити простор.

Такође, можете направити природни освјеживач простора. Узмите кору лимуна, прокувајте је у води и, када се охлади, сипајте у боцу с распршивачем. Овај природни спреј освјежиће ваздух у вашем дому.

Застрашујући детаљи хорора у Кочанима: Полицајац из дискотеке изнио тијело свог дјетета

Застрашујући детаљи хорора у Кочанима: Полицајац из дискотеке изнио тијело свог дјетета

Још један једноставан начин за уклањање мириса је сипање сирћета у посуду и остављање да стоји неко вријеме. Сирће ће неутралисати неугодне мирисе.

Уз ове једноставне савјете, можете уживати у припреми рибе без бриге о нежељеним мирисима који остају у вашем дому.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Документарни програм

    ' ' Документарни програм

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    '' Емисија: Досије (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.