ПДП

Анчић се поново огласио: Станивуковић показао да је лош човјек

  • Извор: СРНА
  • 29.09.2024. 15:53

Љубиша Анчић, који је напустио одборничку листу ПДП-а у Бањалуци, изјавио је за Срну да се сада открило са колико лошим људима је сарађивао и да је актуелни градоначелник Драшко Станивуковић показао да је, прије свега, лош човјек.

"До јуче сам им био добар да будем директор, да будем кандидат за одборника, да прикупљам гласове и убјеђујем друге да су они добри, а када сам одлучио да се одрекнем свега да би сачувао част, достојанство и понос, дојучерашње колеге су се обрушиле на мене", истакао је Анчић.

Два кандидата се повукла са листе ПДП-а и тврде: Драшко планира дестабилизацију Српске и хаос

Два кандидата се повукла са листе ПДП-а и тврде: Драшко планира дестабилизацију Српске и хаос

Он је нагласио да је, након одлуке да се повуче са листе и јавно проговори о цјелокупној ситуацији која их је натјерала на напусте листу, сам себи скинуо огроман терет са леђа, а Станивуковић и Небојша Дринић су показали колико тешко подносе истину.

"Колико год људи да оде из ПДП-а, колико год партнера да их напусти, њима ништа не значи, јер су они сврха и смисао сами себи. И зато ће на крају дана, тачније у изборној ноћи 6. октобра остати сами - поражени и напуштени од свих", рекао је Анчић.

Кандидати на одборничкој листи ПДП-а у Бањалуци Љубиша Анчић и Наташа Мирошљевић Шестић саопштили су јуче да су одлучили да се повуку са листе, јер, како су нагласили, више није могуће служити грађанима онако како су обећали, јер је Станивуковић издао све и све подредио себи.

Драгичевић: Нисам хтио да учествујем у државом удару - Станивуковићева идеја била да се плинске боце унесу у РТРС и поставе пред НСРС

Драгичевић: Нисам хтио да учествујем у државом удару - Станивуковићева идеја била да се плинске боце унесу у РТРС и поставе пред НСРС

Они су истакли да је Драшко Станивуковић, откако је постао свјестан да је његов пораз на изборима за градоначелника Бањалуке све извјеснији, ушао у фазу деструкције.

"Спреман је и да себи запали аутомобил или на други начин себе учини жртвом. Планира да у изборној ноћи изазове дестабилизацију Републике Српске, немире и хаос... Сматрамо да је наша дужност да упозоримо јавност Бањалуке, Републике Српске, али и међународну заједницу на опасне потезе које Станивуковић планира, уколико избори не буду по његовој мјери", указали су они у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: Тајне музеја

    '''Емисија: Тајне музеја

  • 18:20 Манастири

    Манастири

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Документарни програм: Гаравице

    '''Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)