ПУ Бањалука

ЦИПС ради пуним капацитетом

  • Извор: АТВ
  • 25.06.2024. 15:14

Рад на локацији за издавање личних докумената у Бањалуци се одвија несметано, сваким радним даном, од 07,00 до 20,00 часова и на пословима издавања личних докумената и запримања захтјева грађана ангажован је максималан број службеника, а све са циљем да сви грађани могу правовремено остварити своја права, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Ово је саопштено након што су поједини медији објавили „да су у ЦИПС-у гужве никад веће климе данима у квару“.

„Полицијска управа Бањалука сматра непрофесионалним и тенденциозним информације које су објављене од стране портала „Srpskainfo.com“ у вези рада наведене локације, а у којима се наводи 'да су гужве никад веће, а климе данима у квару'. Сваки грађанин може се на лицу мјеста увјерити да се рад на овој локацији одвија у нормалним условима и да грађани не трпе у смислу остваривања својих права“, кажу у ПУ Бањалука.

Додају да је писање овог портала не „само неистинито него и омаложавајуће за сваког службеника који улаже максималне напоре на пословима издавања личних докумената и вријеђа настојања Полицијске управе Бањалука да грађанима пружи максималну услугу.“ 

„Поређења ради, у току првих пет мјесеци Полицијска управа Бањалука запримила је 40.333 захтјева грађана за издавање личних докумената, док је у истом периоду прошле године запримљено 21.839 захтјева грађана“, подсјећају из ПУ Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.