Бањалука

Екотлон - Породични изазов: Спој спорта, екологије, едукације и игре на Бањ брду!

  • Извор: ПР
  • 09.10.2024. 18:03

На Бањ брду у Бањалуци одржаће се прво издање спортске манифестације „Екотлон (Ecothlon) - Породични изазов“.

Ова јединствена манифестација, коју организују “СКЦ КИДС” и “4Фалконс”, савршено спаја спорт, еколошку едукацију и креативност. „Екотлон“ није само трка, већ права прилика за породице да заједно проведу квалитетно вријеме на отвореном, повезујући се с природом и једни с другима. Догађај комбинује игре, физичке изазове и едукативне задатке, стварајући окружење у којем се дјеца и одрасли могу забавити, учити и сарађивати.

Организатори вјерују у моћ учења кроз игру, због чега су активности осмишљене тако да промовишу тимски рад, креативност и еколошку свијест.

Јединствена трка за цијелу породицу

У оквиру „Екотлона“, породице ће се суочити с различитим изазовима који укључују физичке препреке, еколошке игре и креативне задатке. Сваки сегмент трке доприноси развоју дјеце, наглашавајући важност очувања природног окружења. Заједно, чланови породице – родитељи, дјеца, баке, деке, па чак и кућни љубимци – ујединиће снаге како би истражили природу и показали креативност.

Познато као "плућа града", Бањ брдо је једно од најлепших природних блага Бањалуке, смјештено непосредно изван урбаног језгра. Ова зелена оаза пружа идеално окружење за трку, омогућавајући учесницима да уживају у природним љепотама, док се истовремено посвећују учењу и заједничкој забави.

Едукација и креативност у фокусу

Поред породичног изазова, истог дана, са заједничким стартом, одржаће се и већ добро позната трка са препрекама за одрасле – „4Фалконс“. Ова трка, која је привукла многе такмичаре из региона, представља прави изазов за све љубитеље адреналина и авантуре.

Не пропустите овај незаборавни викенд на Бањ брду, гдје ће тркачки изазови, природне љепоте и заједништво бити у првом плану! Пријавите се на сајту 4falcons.ba и осигурајте своје мјесто!

Сви приходи од котизација биће усмјерени за помоћ мјештанима подручја погођених поплавама. 



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Велике битке Другог свјетског рата

    'Велике битке Другог свјетског рата

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)