Народни посланик

Илић: Станивуковић нашао још један начин пљачке Бањалучана

  • 21.09.2024. 12:10

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић нашао је још један начин да завуче руку у џепове грађана, а овог пута на удару су се нашли станари неколико стотина зграда, указао је народни посланик Младен Илић.

"Посљедња његова одлука да путем принудног управника `под контролу` стави четири стотине зграда у Бањалуци које тренутно немају формиране заједнице етажних власника представља ни мање ни више него нову безочну пљачку грађана Бањалуке", упозорио је Илић.

Као и раније, рекао је он за Срну, и овај пут разлог је исти - пљачка Бањалучана.

"Намјера градоначелника је да се у зградама које немају формиран ЗЕВ постави принудни управник који би у послове одржавања зграда увео мало познату новонасталу фирму која се бави пословањем заједница етажних власника, а све у циљу како би се у наредном петогодишњем периоду кроз инвестиционо одржавање по највишим цијенама отимао новац од грађана Бањалуке", нагласио је Илић.

Он је појаснио да се станари предметних зграда у том случају не би питали ништа, већ би све одлуке везане за одржавање њихове имовине доносили појединац и фирма о којима се тренутно не зна ништа осим онога што им је циљ, а то је још једна превара с циљем остварења личних финансијских интереса.

"Нажалост, грађани Бањалуке су поново жртве још једног подмуклог плана да се зарад личне користи манипулише њиховим животима", констатовао је Илић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.