Бањалука

Палачковићева демантује, њени сарадници шаљу информације!

  • Извор: АТВ
  • 20.09.2024. 19:15

ПДП-овој Тањи Палачковић не свиђа се извјештавање АТВ-а о томе како је била члан Комисије за ванредни попис у Градском гробљу, па је одлучила да на нашу адресу пошаље допис који је назвала деманти, у којем НЕ демантује ништа.

Наиме, она пише да су нетачне информације да је она била члан Пописне комисије за ванредни попис грађевинског материјала, камена и готових производа Градског гробља. Па тврди да не знамо читати и да обмањујемо јавност, међутим, испоставило се да је проблем са читањем на другој страни, јер ми тако нешто нисмо ни писали. 

Дјечије доскочице као деманти Тање Палачковић

Дјечије доскочице као деманти Тање Палачковић

На нашем порталу објављен је документ у којем се поменута налази у Комисији за ванредни попис ситног инвентара, аутогума и ХТЗ опреме Градског гробља. 

Могла би дотична да се позабави и одакле нама друге информације о њој и њеним постигнућима откако ради у Градској управи. Па су тако управо од њених блиских сарадника на нашу адресу дошле занимљиве информације. На примјер како се Палачковићева хвали да не зна шта ће са парама и да их крије од оца. Па се затим хвалила како је купила стан од 90 квадрата на једној од најтраженијих локација у центру града, као и да је у насељу Ада у потпуности исплатила један пентхаус. 

АТВ у посједу документа: Тања Палачковић је била члан Комисије за ванредни попис у Градском гробљу

АТВ у посједу документа: Тања Палачковић је била члан Комисије за ванредни попис у Градском гробљу

Све то са платом стручно сарадника у Градској управи са средњом стручном спремом. О томе је чак проговорила и Јелена Тривић, која у посљедње вријеме открива бројне афере некадашњих страначких другова Небојше Дринића и Станивуковића.  

"Драго ми је да им смета што сам професор на факултету, да у сваком свом опису кажу да се нешто не може од професорске плате. Видим да им то смета и треба да им смета, с обзиром на ком степену свијести су он, Тања Палачковић и остали сарадници Драшка Станивуковића", рекла је Јелена Тривић, предсједник Народног фронта. 

Долазе до нас и друге информације, на примјер да је управо Тања Палачковић задужена да врши терор над запосленима у Градској управи који нису блиски ПДП-у и да их опомиње да је најбоље за њих да се опамете. Такође, она директно врбује чланове СНСД-а да пређу код Драшка. 

Особе са криминалном прошлошћу главне узданице Драшка Станивуковића

Особе са криминалном прошлошћу главне узданице Драшка Станивуковића

Да се средњошколци међусобно подржавају, каже наш извор, говори и тврдња да управо Драшко Станивуковић Палачковићевој даје одријешене руке приликом тендера на којима гура фирме са чијим власницима има добре и лукративне односе. Ту им се кажу једино понекад умијеша Небојша Дринић због својих интереса, па Станивуковић мора да се појави као арбитар у рјешавању спора. 


Пратите нас и путем Вибера