Поигравање са грађанима

Вјештачко језеро се пуни питком водом

  • Извор: АТВ
  • 24.09.2024. 19:07

Вјештачко језеро које нелегално гради Драшко Станивуковић готово до врха да је пуно. Наша екипа данас је дошла до језера како би покушала сазнати одакле је вода дошла до језера. И имали смо шта видјети.

Како смо незванично сазнали, вјештачко језеро које прави Драшко Станивуковић код тржног центра Делта пуни се питком водом. А управо ово цријево окренуто је према вјештачком језеру, које је било у језеру током ноћи, тако су рекли наши саговорници који нису хтјели пред наше камере.

Пред камере нису хтјели од страха од одмазде Драшка Станивуковића, јер су у питању радници Градске управе. 

Кажу да су током ноћи видјели да је цријево питке воде било уроњено у воду и да се језеро том водом пунило. Ово је све жалосно, каже Љубо Нинковић, предсједник Скупштине града Бањалука, јер се Станивуковић поиграва са Бањалучанима.

"Али ми је жао грађана Бањалуке који испаштају, јер преко 15 хиљада људи није имало питку воду, а он питку воду сипа у своје вјештачко језеро... Потрошио је у овај пројекат преко 4,3 милиона марака а по мојим информацијама та цифра ће ићи и више", рекао је Љубо Нинковић, предсједник Скупштине Града Бањалука.

Нинковић је још једном поновио да је овај пројекат једна од највећих превара Драшка Станивуковића јер су злоупотребљени локацијски услови, крше се бројни закони и злоупотребљава се службени положај. А свему овоме, највише испаштају грађани Бањалуке, чије су потребе на другом мјесту.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)