Бивши саборци

Вукановић оштро против Станивуковића: ''Дјечак једноставно треба у вртић''

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2024. 19:15

Не престаје рат између бивших сабораца. Дрвље и камење осуо је Небојша Вукановић на Драшка Станивуковића. Не бира ни средства ни ријечи како би га дискредитовао. За сав политички неуспјех опозиције нарочито у Бањалуци, крив је, каже, актуелни градоначелник.

"Ја сам вечерас дошао да пошаљем јасну поруку Бањалучанима, а тиче се овог популисте коме ни мртви нису свети, који чак користи и гробове да би добио јефтине политичке поене. Таква једна појава мора нестати са политичке сцене и морамо га раскринкати на све начине“, каже предсједник Листе за правду и ред Небојша Вукановић.

Станивуковић на оптужбе Вукановића не одговара конкретно. Кратко поручује да он и даље само ради свој посао. 

"Чуди ме да више смета ово што ја причам некоме од криминала који се десио. Као неко ко професионално ради овај посао јавност ћу усмјерити на то да заправо погледа шта је овдје рађено, а не да гледа на начин како се о томе говори“, каже градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

А није начин засметао само Вукановићу. Снимање на гробљу је, прокоментарисали су многи, поприлично морбидно, и још један "пројекат" Станивуковића у којем је злоупотријебио мртве. А управо је и о Станивуковићевим пројектима нашироко причао  Вукановић. Није штедио ријечи ни пред камерама других медија. 

"Можда и највећи издајник у историји Бањалуке и превртљивац чија недјела висе на сваком кораку у Бањалуци, који је успио први пут у историји, то само може геније да сваки прилаз раскопа, јужни, западни, све је транзите раскопао, сади неке тулипане. Дјечак једноставно треба у вртић да се тамо игра, није Бањалука играчка с којом би се требао играти“, поручује предсједник Листе за правду и ред Небојша Вукановић.

Не штеди на увредама према Драшку Станивуковићу већ неко вријеме ни Јелена Тривић. Било је отровних стрелица додуше и између ње и Вукановића. Помирио их је, чини се, само сукоб са градоначелником Бањалуке, али и његовим сарадницима. Па је Тривићка недавно оплела и по Небојши Дринићу, на шта је он узвратио најављеном тужбом за клевету.

Пратите нас и путем Вибера