Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулићева поручила ОЕБС-у: Због једностраних иступа треба да се извините мом народу и мени

  • Извор: СРНА
  • 02.07.2024. 12:39

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић поручила је представницима ОЕБС-а у БиХ да су је они учили да је важно изношење личног става, залагање за поштовање демократије и људских права, те да њој, као посланику коју је бирао народ, нико неће ускраћивати слободу говора и дјеловања у оквиру њених дужности.

"Не чуди ме што штите послушницу и своју миљеницу Вању Бјелицу Прутина, исто као ме није зачудило нити изненадило што нису стали у моју заштиту када су поједини медији позивали на моје убиство или када су припадници сумњивих покрета писали да ме треба исјећи и мајци четникуши послати у црној врећи. Не, њима нису важне пријетње убиством упућене Сањи Вулић, јер ја нисам њихова миљеница, за разлику од Прутине", истакла је Вулићева за Срну.

Реагујући на саопштење ОЕБС-а у којем, како кажу, осуђују вербални напад на члана Централне изборне комисије Вању Бјелицу Прутину, Вулићева је нагласила да остаје при ранијем ставу и поновила да је Прутина вјежбала и извјежбала извлачење куглица киндер јаја из замрзивача јер јој је тако наређено.

Вулић: Прутина испунила издајнички задатак, остаје вјечно обиљежена као слуга и издајник

Вулић: Прутина испунила издајнички задатак, остаје вјечно обиљежена као слуга и издајник

"Не видим чиме кршим било какав закон ако износим свој став!? Једини ко крши закон, Устав и распакује дејтонску БиХ су људи попут Прутине које не занима шта ради Парламентарна скупштина, већ само инструкције Мајкла Марфија и Кристијана Шмита који желе природно богатство БиХ, а не поштовање Дејтона", рекла је Вулићева.

Она је нагласила да се Марфи и Шмит залажу за дух, а не слово Дејтона и преко својих послушника, међу којима је и Прутина, раде на разградњи дејтонске и стварању унитарне БиХ.

"Сви они, заједно са ОЕБС-ом, због оваквих једностраних иступа треба да се извине мом српском народу и мени, јер нас циљано, намјерно и свјесно тјерају са ових простора. Република Српска и српски народ су вјечни и нигдје неће ићи колико год се страни окупатори и србомрсци упињали да нас избришу разним кршењима закона и Устава. Дејтонска БиХ има будућност, а све остало што намјеравате да урадите са српским народом унапријед је осуђено на пропаст", поручила је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)