Саопштење

АТВ одговорила на санкције: Нећете нас ућуткати како год се звали

  • Извор: АТВ
  • 18.06.2024. 18:14

АТВ је одговорила на нове санкције америчког Министарства финансија.

- Сви наши напори да обезбједимо егзистенцију нашим радницима и њиховим породицама, као и опредјељење да гледаоцима и читаоцима пружимо истиниту и објективну информацију о свим дешавањима у Републици Српској, БиХ, региону и свијету, опет су се нашла под ударом америчке администрације.

И опет, без образложења. Произвољне квалификације и нове санкције које се односе и на наших 150 радника, одраз су, очигледно, самовоље појединаца у америчкој Амбасади, али не можемо се отети утиску и домаћих актера којима се не допада оно што говоримо и пишемо, а истина је.

Руководство (АТВ-К2) неће дозволити да нека страна сила остави нити једног радника без посла, а неће дозволити ни да нам угуши слободу говора. Бићемо још гласнији како год се морали звати и колико год ко сматрао да може да нас ућутка.

Као медијска кућа, у којој раде професионалци, новинари са дугогодишњим искуством, срамимо се редака из најновијег образложења Министарства финансија САД. Када јавности доставите доказ за тврдње и квалификације, онда ћете на овим просторима бити озбиљно схваћени. Ми тако радимо 27 пуних година, трајемо и трајаћемо, то обећавамо, прије свега вама поштовани гледаоци, читаоци и слушаоци.

Вама који нам вјерујете! 

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.