Приједор

Директор фирме из Српске најзаслужнијим радницима поклонио по аутомобил

  • 01.10.2024. 16:20

Прву деценију успјешног рада прославио је “Робини десигн д.о.о.”, приједорско предузеће које се бави дизајном и израдом намјештаја по мјери, а поводом овог јубилеја најзаслужнији радници су добили поклоне и то не било какве већ - аутомобиле.

Нове аутомобиле добили су Бојана Јовеш, Далибор Вржина и Јована Пилиповић.

Кључеве им је уручио директор предузећа Душко Шалабалија. Награђени радници кажу да јесу изненађени оваквом наградом, али напомињу и да се, „познавајући Душка, такво нешто могло и очекивати.“

Директор Шалабалија коментарисао је да је овај поклон његов начин да ода признање и покаже захвалност људима који су својим радом и приступом послу учинили да се компанија налази ту гдје јесте. Каже да нису биле пресудне само године рада, него и терет који су награђени преузели на себе и њихов однос према послу. По његовим ријечима, данас је права срећа окупити такав тим људи, пише Инфоприједор.ба.

„И то се показало кроз развој предузећа, јер смо за релативно кратко вријеме из просторије од 50 квадрата, дошли до тога да се сад налазимо у преко 2.000 квадратних метара. Добро смо позиционирани на тржишту. Успјех је заједнички јер су запослени заједно са мном радили да дођемо до овог нивоа на којем смо данас“, напомиње Шалабалија. 

Јована Пилиповић, једна од награђених, коментарисала је великодушни гест директора, те се захвалила.

„Он увијек настоји да на послу будемо задовољни, и да уочи да ли имамо неке проблеме. Ријеткост је да се послодавци на такав начин односе према радницима. И хвала му, јер сам добила прилику да учим, да се развијам. И да постанем шеф најљепшег и највећег салона на овом простору“, рекла је Пилиповићева.


(Фото: Инфоприједор.ба)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)