Извор:
Кликс
28.07.2024
13:18
Коментари:
0Јањетина дефинитивно спада међу најукусније специјалитете.
Јабланица је одавно незаобилазна дестинација туриста који иду или се враћају с мора. Осим домаћих, ту су и туристи из иностранства.
Како су рекли угоститељи, у ресторанима је константна гужва и током љетне сезоне немају времена ни за кратки предах.
Дневно окрену и до 30 јањади.
Цијене јањетине по килограму се крећу од 60 до 70 КМ. Цијене порција се крећу од 21 до 24,50 КМ.
Поред врхунског квалитета меса, важна је стручност у припремању. Многи мајстори су у овом послу већ неколико деценија, што се дефинитивно примијети док једете јањетину.
Осим добре клопе, гости овдје уживају и у феноменалном погледу који се из готово сваког ресторана пружа на Неретву те искористе прилику за фотографисање.
Најновије
Најчитаније
23
15
23
07
22
48
22
42
22
38
Тренутно на програму