Тема дана

Ћосић: Није лако побиједити у шест општина у саставу града Источно Сарајево

  • Извор: АТВ
  • 10.10.2024. 20:30

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић рекао је да није лако побиједити у шест општина у саставу града Источно Сарајево и то је но што издваја град Источно Сарајево од осталих локалних заједница.

"Није једина Градска управа та која брине о развоју града Источног Сарајева него и општинске управе заједно са свим осталим институцијама које овдје функционишу и управо због тога мислим да је тежина побједе још већа“, каже Ћосић.

Ћосић је поручио да је захвалан својим суграђанима.

"Захвалан сам људима који су препознали да је Градска управа укључена у њихов живот, да сам се ја као градоначелник заиста трудио да их на адекватан начин представљам, да се борим за оно што се истински зове Источно Сарајево као град херој бедем Републике Српске“, додао је.

Поручио је да га ова побједа, овај број гласова који је освојио на локалним изборима, обавезује да сваки дан ради још више.

"СНДС је побиједио у три локалне заједнице, у четвртој је наш коалициони партнер и надам се доброј сарадњи али се надам доброј сарадњи и са локалним заједницама гдје је побиједио СДС“, додао је он.

Коментаришући промјену власти у Сокоцу, Ћосић каже да је такво нешто било очекивано за сваког ко познаје прилике у тој локалној заједници.

"Задуженост је паралисала локалну заједницу и људи нису имали другу опцију него да се одлуче за промјену. Нашем Страхињи Башевићу неће бити нимало лако и требаће доста контаката са становницима како би људи видјели да се стање не може одједном промијенити, наш тим ће морати много да ради, мораће да се укључити и Влада Републике Српске а помоћи ће и Град Источно Сарајево. Не смије се дозволити да једна локална заједница која је веома значајна обустави свој развој“, додао је он.

Више погледајте у наставку:

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.