Покажимо хуманост

Дјечак из Јабланице треба нашу помоћ: У трагедији изгубио родитеље

  • Извор: Агенције
  • 07.10.2024. 22:14

У Доњој Јабланици, након трагичних поплава које су однијеле животе четворо чланова породице Туфек, јавност се ангажује како би помогла малом Едију Туфеку, који је преживио ову страшну трагедију.

Еди, ученик трећег разреда основне школе, изгубио је родитеље, Ведада и Аделу, као и дједа и баку током бујичних поплава. Он је хеликоптером пребачен у Мостар, гдје се тренутно налази у стабилном стању, а уз њега је његов ујак Кенан.

Ко убија кинеске држављане у Пакистану

Ко убија кинеске држављане у Пакистану

"У разговору са породицом, заједно с њиховим допуштењем, објављујемо информације о начину помоћи Едију", навели су у поруци упућеној заједници.

Еди је храбар и јак дјечак који је свјестан трагедије која га је задесила. Његови дјед Салко и бака Јасмина (родитељи Едијеве мајке), заједно са ујаком Кенаном и осталом родбином, чине све што могу како би му помогли да се опорави и одраста у доброг и поштеног човјека, попут својих родитеља.

Сумња у исправност: Алдин Криван добио нула гласова на бирачком мјесту гдје живи

Сумња у исправност: Алдин Криван добио нула гласова на бирачком мјесту гдје живи

У прилогу су достављени жиро рачуни Едијевог ујака Кенана за уплате из Босне и Херцеговине, као и рачуни дједа Салке за уплате из иностранства. Сви који могу, позвани су да допринесу и помогну храбром Едију да преброди тешке тренутке и изгради бољу будућност.

"Све што можемо учинити је да му пружимо подршку и олакшамо му ове тешке дане", поручили су организатори.

Пратите нас и путем Вибера