Начелник општине Србац

Драгосављевић: Поносни смо на пројекте реализоване у Српцу

  • Извор: АТВ
  • 20.09.2024. 14:52

Привреда и пољопривреда гране су којима се поноси Србац.

Начелник општине Србац Млађан Драгосављевић истакао је у АТВ јутру да је поносан на пројекте који су ове године реализовани у Српцу.

"Период који је иза чини нас у правом смислу ријечи поноснима с обзиром на све оно што се дешавало на подручју наше локалне заједнице. Прије свега, истакао бих ту један пројекат који је завршен, а то је зграда за младе брачне парове и која нас управо чини поносним", рекао је Драгосављевић.

Он истиче да се ради се о једном пионирском пројекту локалне заједнице.

"Ми смо као инвеститори изградили зграду за 20 станова за младе брачне парове који су на крају могли да купе те станове по субвенционираним цијенама од 1200 КМ по метру квадратном", рекао је Драгосављевић.

Он је истакао да је овај пројекат наишао на велики интерес.

"Имамо прилику да озваничимо свечани завршетак тог објекта идуће седмице гдје смо успјели да практично 20 брачних парова, како би рекли у народу скућимо, али нам је основни циљ да остану да живе и стварају своје породице на подручју наше локалне заједнице Један од пројеката који спада у категорију поносних је и завршетак објекта дјечијег вртића гдје је тај вртић од ове школске године почео са радом", рекао је Драгосављевић.

Он је истакао да ће свечано отварање вртића, које ће поносно носити назив "Србија", бити идуће седмице.

"Велике заслуге за завршетак овог носе Влада Србије која је помогла свим средствима у првој фази изградње, Влада Српске и све наше институције са предсједником Српске Додиком. Много је пројеката које смо радили, који су у току и које ћемо радити до краја ове године", рекао је Драгосављевић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: