Министар здравља у Влади Србије

Лончар безусловно подржао Микајла Лазића!

  • Извор: АТВ
  • 25.09.2024. 15:51

Министар здравља Србије Златибор Лончар, данас је посјетио болницу “Свети врачеви” у Бијељини.

Лончар се састао са руководством болнице, на чијем је челу прим доктор Микајло Лазић.

Након састанка, министар здравља у Влади Србије је казао да је у Лазићу видио човјека, који је свој живот посветио медицини и који је ту да служи и помогне народу.

Лазић: Центар града је показатељ ситуације у Бијељини

Лазић: Центар града је показатељ ситуације у Бијељини

- Ми смо се договорили око директне сарадње. Ја сам у вашем директору видио човјека, који имам жељу, осим што је посветио цио живот медицини и да помогне пацијентима, посебно најмлађим пацијентима, да их оперише и на друге начине ја видим и осјећам жељу да помогне још више. То кад препознам и видим, онда ми је много лакше и да кажем предсједнику Вучићу и свима у Влади Србије, да је то нешто гдје треба помагати - исткао је министар здравља у Влади Србије.

Најбољи студенти и ђаци, имаће прилику да се запосле у болници "Свети Врачеви".

- Као што видите, овдје су љекари из Београда, и тај број ће се повећати. Самим тим, биће више обучених људи, које чека посао. Имамо обећање да ће студенти, по окончању студија, аутоматски добијати посао као љекари. Такође, и они који су завршили средњу медицинску школу, а били су међу бољим ученицима у генерацији, ће такође добити запослење. Труд и рад биће награђени. Мени је то изузетно битно и видим велику жељу за специјализацијама и ми ћемо изаћи у сусрет, ту неће бити никаквог чекања, нити било чега чим се упуте, љекари или сестре биће примљени у Београд. На Универзитету у Београду или Новом Саду, имаће прилику да се усавршавају - истакао је Лончар те додао:

Лазић: Приоритет унапређење живота грађана

Лазић: Приоритет унапређење живота грађана

- Ја само молим грађане, искористите ову прилику. На много сам мјеста, био и ријетко се гдје налази толика енергија и ријетко се гдје налази да неко има визију да то уради, ако не искористите, немојте се сутра кајати, да вам неко није рекао - нагласио је министар здравља у Влади Србије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм