Локални избори

Побједа СНСД-а у Требињу, Добоју, Приједору...

  • Извор: АТВ
  • 07.10.2024. 20:43

СНСД је славио у Требињу гдје у нови мандат иде актуелни градоначелник Мирко Ћурић.

Листа за правду и ред Небојше Вукановића, и његов кандидат Лазар Радан, годину дана су најављивали побједу а синоћ добили шамарчину. Побједници су прославили и данас наставили да раде, како су рекли, за добробит грађана Требиња.

У Бијељини је највише гласова добио кандидат СДС-а, актуелни градоначелник Љубиша Петровић који је био бољи од СНСД-овог кандидата Микајла Лазића. У Бијељини је на локалним изборима највише гласова освојила одборничка листа СНСД-а.

СНСД је међу првима прогласио побједу у Добоју. Тамо није било дилеме око тога да ће Борис Јеринић освојити нови мандат. Његова побједа је, процентуално гледајући, најубједљивија у Српској, освојио је више од 74 одсто гласова, док је његов противкандидат из СДС-а добио повјерење око двадесетак одсто. 

И у Приједору слично као и у Добоју - СНСД-ов Слободан Јавор убједљиво је побједио СДС-ову Мају Драгојевић Стојић. Он је освојио 18.056 а она 9.906 гласова. Велика побједа славила се у изборном штабу до дуго у ноћ.

У наставку погледајте детаљније:

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм