Опозиционари

Поједини губитници без политичке зрелости и достојанства: Тривићка љута, Вукановић се обрушио на народ

  • Извор: АТВ
  • 07.10.2024. 19:30

Ко губи има право да се љути. За тежак пораз Лазара Рaдана, кандидата Листе за правду и ред у Требињу, лидер те странке, Небојша Вукановић, поред љутње није имао ни мрву политичке зрелости, а ни достојанства. Нема ни спремности да честита политичким противницима.

Истовремено, док је СНСД на улицама славио подршку народа, Вукановић се обрушио на исти тај народ. Увредама је обасипао кога је стигао.

"Па ми смо донирали велика средства своја и никад то нико није објавио нити смо се ми похвалили. Боље да су му рекли људи ти вјерници: 'Па нисте требали данас свештениче то објавити на дан избора'. Апсолутно не, мафијашима никад не честитам“, рекао је предсједник Листе за правду и ред Небојша Вукановић.  

Није само Вукановић у теоријама завјере, причама о мафијашима и сличним стварима. Прилично је љута и Јелена Тривић која је добила малу подршку народа у Бањалуци. Видно нерасположена обратила се новинарима у свом изборном штабу у коме су сви изгледали као да су покисли. У кампањи је све прштало од оптимизма и најављивања побједе а онда, хладан туш. И то баш хладан. 

"Ми смо износили истину, ништа слагали нисмо, услови су били далеко неравноправни, али то није изговор за овакав резултат. Очекивали смо заиста више...“, рекла је предсједник Народног фронта Јелена Тривић.

Очекивала је Јелена Тривић и да је побједила на изборима прије двије године, очекивала је побједу и сада у трци за градоначелника па је оба пута изгубила. Само овог пута је остала далеко иза својих противника. Најављује да ће остати у политици а многи се питају због чега и шта она, у ствари, ту више има шта да тражи? На крају крајева, грађани су јој већ два пута јасно рекли шта мисле о њеном дјеловању. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм