Прошле сриједе

АТВ сазнаје: Тешко повријеђен комуналац у Требињу

  • Извор: АТВ
  • 24.09.2024. 11:17

У саобраћајној незгоди која се још у прошлу сриједу десила у требињском насељу Виногради тешко је повријеђен радник требињског комуналног предузећа док је радио на пословима одвоза смећа, сазнаје АТВ.

У незгоди је учествовао камион за одвоз смећа, детаљи овога немилог догађаја још нису познати. Са тешким повредама радник С.Р. је примљен у требињску Болницу а онда хеликоптером пребачен на УКЦ.

АТВ незванично сазнаје да су колеге позвале хитну помоћ а онда се удаљили са мјеста незгоде прије доласка полиције.

„Полицијска станица за безбједност саобраћаја Требиње је 18. септембра 2024. године, око 11,20 часова, запримила пријаву да се догодила саобраћајна незгода у којој је учествовало специјално возило за одвоз отпада у власништву „Комунално“ а.д. Требиње. У саобраћајној незгоди лице иницијала С.Р. је задобило тешке тјелесне повреде“, одговорено је АТВ-у из ПУ Требиње.

Три кључна доказа за убиство мале Данке: Откривени детаљи оптужнице

Три кључна доказа за убиство мале Данке: Откривени детаљи оптужнице

О запримљеној пријави обавјештено је Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је овластило полицијске службенике да изврше увиђај на лицу мјеста.

"Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Требиње ће Окружном јавном тужилаштву у Требињу доставити Извјештај о предузетим мјерама и радњама након чега ће поступајући тужилац налагати даље мјере и радње“, стоји у одговору из ПУ Требиње.

Директор предузећа „Комунално“а.д. Требиње Милан Мандрапа у телефонском разговору нам је рекао да се нада да ће повријеђени радник бити добро и да ће се тек тада огласити.

О степену повреда са којима је С.Р. примљен у требињску Болницу из ове установе нису жељели одговорити.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)