Окружно јавно тужилаштво

Бањалучанин осумњичен да је ушао у кућу и напао и опљачкао мушкарца спроведен у Тужилаштво

  • Извор: АТВ
  • 22.10.2024. 20:03

Бањалучанин Р.М., који је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело разбојништво, вечерас је спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Како је раније саопштено из Полицијске управе Бањалука, наведени се сумњичи да је 17. октобра око 03,00 часа ујутру ушао у откључану породичну кућу у Бањалуци, те физички напао мушкарца у њој од којег је тражио новац, а потом  је украо и мобилни телефон и штап и побјегао у непознатом правцу.

АТВ незванично сазнаје да је ухапшени Бањалучанин, стар око 50 година, био у вези са кћерком старијег мушкарца којег је напао и опљачкао у његовој, те да је био под дејством алкохола. Од жртве је тражио новац, али када му је човјек рекао да нема, ухапшени му је украо мобилни телефон и штап.

Нападнути мушкарац је том приликом задобио тјелесне повреде и указана му је љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

„На основу Наредбе Окружног суда Бањалука извршен је претрес објеката које користи лице Р.М., којом приликом су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела“, саопштено је данас из Полицијске управе Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм