Ухапшен јуче

Бањалучанин осумњичен за дјечју порнографију спроведен у ОЈТ Бањалука

  • Извор: АТВ
  • 03.07.2024. 09:53

Бањалучанин В.Б., који је јуче ухапшен због сумње да је починио кривично дјело искориштавање дјеце за порнографију, данас је спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Како је АТВ јуче незванично објавио, ради се о Велимиру Балабану који је од раније познат по сексуалном узнемиравању.

Из Полицијске управе Бањалука јуче је, уз навођење иницијала, речено да се Балабан сумњичи да је у претходном периоду са малољетним лицем путем друштвених мрежа комуницирао на сексуално експлицитан начин, наводећи малољетно лице да се фотографише и пошаље му фотографије.

Хапшење у Бањалуци због дјечије порнографије

Хапшење у Бањалуци због дјечије порнографије


"На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука данас је извршен претрес куће и покретних ствари које користи лице В.Б. којом приликом су  пронађени и одузети мобилни телефони, медијуми за складиштење дигиталних података, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Подсјетимо,  18. октобра 2017. године су се појавиле притужбе неколико студенткиња које су се жалиле да их радник студентске службе Технолошког факултета у Бањалуци Велимир Балабан тјера да га љубе како би им пријавио испит, а затим су испливале још озбиљније оптужбе.

Балабана су студенти оптужили за сексуална узнемиравања, а касније и да је неко митом од 60.000 КМ покушао све то да заташка.

У мору оптужби студенткиње су наводиле и да их је Балабан позивао на вечеру у свој стан, као и да је уговарао састанке у хотелу "Талија".

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    ''Народ прича (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.