Бањалука

Бањалучка полиција ухапсила седам особа због дроге

  • Извор: СРНА
  • 21.10.2024. 12:01

Бањалучка полиција ухапсила је током викенда седморо лица због кривичних дјела из области дрога, те због нарушавања јавног реда и мира и безбједности саобраћаја.

Због омогућавања уживања дрога полиција је ухапсила лице чији су иницијали М.В. из Бањалуке, а због прекршаја из Закона о јавном реду и миру лице М.Р, такође, из Бањалуке.

Код М.В. је утврђено присуство кокаина и амфетамина у организму, а код М.Р. присуство кокаина, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Насилник ухапшен због напада на супругу, био позитиван на дрогу

Насилник ухапшен због напада на супругу, био позитиван на дрогу

Приликом хапшења, од лица М.В. одузета је одређена количина кокаина, као и други предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелом.

Приликом редовних послова, полиција је у Булевару војводе Степе Степановића уочила лице М.П. из Бањалуке, како са дисплеја мобилног телефона конзумира бијелу прашкасту материју, а тестирањем је утврђено присуство амфетамина у организму.

Полиција је ухапсила и лице Б.Ћ. из Бањалуке које је возило нерегистровано возило, а за које је контролом утврђено да у Регистру новчаних казни дугује 2.476 КМ.

Приликом тестирања код ухапшеног је утврђено присуство амфетамина у организму.

Полиција је ухапсила и лице С.С. из Лакташа, те З.Ј. и И.Ф. из Бањалуке, код којих је пронађена и одузета одређена количина марихуане.

Од јануара до септембра на подручју Полицијске управе Бањалука евидентирана су 503 случаја злоупотребе дрога, 59 кривичних дјела и 444 прекршаја, због чега је 440 лица лишено слободе, а одузете су различите врсте дрога.

Адвокат Гајић: Зашто ће предсједник Српске Милорад Додик бити ослобођен?

Адвокат Гајић: Зашто ће предсједник Српске Милорад Додик бити ослобођен?

Припадници Полицијске управе Бањалука обавили су криминалистичку обраду два лица из овог града С.Б. и Ј.М. због сумње да су из више маркета украла различите артикле, вриједне 619 КМ, у периоду од 11. јула до 13. октобра.

Након комплетирања и документовања предмета, против ових лица слиједи достављање извјештаја Окружном тужилаштву Бањалука о почињеним кривичним дјелима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм