ФБиХ

Без возачке догурао до скоро 3.000 КМ казни

  • Извор: Независне
  • 16.05.2024. 13:49

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево одузели су моторно возило од још једног вишеструког прекршитеља у саобраћају.

Синоћ око 22 сата у мјесту Бињежево, општина Хаџићи, полицијски службеници Полицијске станице Хаџићи зауставили су и контролисали моторно возило рено, власништво А.К., којим је управљао возач М.Т. (1983) из Хаџића.

Приликом контроле, полицијски службеници су утврдили да именовани возилом управља прије стицања права на управљање моторним возило, да је вишеструки повратник у чињењу саобраћајних прекршаја, те да у евиденцијама РНК и ПЕ има дуг по основу неплаћених новчаних казни у износу од 2.933 КМ.

Предметно возило је привремено одузето, а Општинском суду у Сарајеву  против возача ће бити поднијет захтјев за покретање прекршајног поступка за почињене прекршаје из члана 184. Закона о основама сигурности саобраћаја на путевима у БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм