Двоје погинуло

Детаљи саобраћајне несреће која је Шипово завила у црно: Настрадали враћајући се са свадбе

  • Извор: Српскаинфо
  • 10.06.2024. 07:24

У стравичној саобраћајној несрећи која се јуче догодила код Шипова погинули су Лазар Кнежић (21) и Николина Пешић (21) из Шипова, док је Младен Марковић (27) повријеђен и превезен на УКЦ Српске.

Према ријечима саговорника Српскаинфо, до несреће је дошло када се ово троје младих људи враћало са свадбе из Шипова. Трагедија се догодила у мјесту Соколац, вјероватно на путу за Бараће гдје је настрадала дјевојка држала кафану.

Извори наведеног портала причају да је управо она управљала аудијем који је био власништво повријеђеног Марковића, који се налазио на мјесту сувозача. Ауто је купио прије двадесетак дана у Словенији.

„Након несреће, пронашли су их другови који су аутомобилима ишли за њима. Настрадали Кнежић се налазио на задњем сједишту. Чим је “ауди” први пут ударио у канал поред пута, он је испао из аутомобила и није му било спаса.

Стравична несрећа код Шипова: Погинули младић и дјевојка

Стравична несрећа код Шипова: Погинули младић и дјевојка

Осталих двоје путника је наставило да се великом брзином преврћу у возилу, да би на крају завршили у њиви. Дјевојка је од силине удара испала кроз стражњу шајбну “аудија” док је Марковић остао жив вјероватно због тога што је једини био везан сигурносним појасем.

„Када су га извукли стао је на ноге, али је био избезумљен. Налази се на УКЦ Републике Српске и вјероватно ће ускоро на кућно лијечење“, прича саговорник Српскаинфо упућен до детаља у ову трагедију.

Према првим информацијама огромна и брзина и алкохол довели су до несреће.

Сахрана момка и дјевојке биће након завршене обдукције. Аутомобил је уништен до те мјере да је из њега испао мотор.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм