Буђановци

Домаћину Љубиши украли 21 јагње

  • Извор: Агенције
  • 11.10.2024. 22:08

Послије крађе јагњади у Буђановцима, становници у том дијелу Срема страхују да би и њихова имовина могла бити на мети лопова.

Из Полицијске управе у Сремској Митровици саопштавају да су обавијештени о том случају, да је полиција изашла на лице мјеста, извршила увиђај и обавијестила надлежно тужилаштво.

Када је Љубиша Рашковић, домаћин из Буђановаца, кренуо да нахрани своје стадо оваца које се налазило на имању у Улици Иве Лоле Рибара број 86, затекао је уништен тор, срушену ограду, озлијеђеног пса који је чувао стадо.

Убила родитеље па живјела поред њихових тијела и примала пензије

Убила родитеље па живјела поред њихових тијела и примала пензије

Од 21 јагњета, колико је држао у тору, није остало ниједно.

Лоша вијест брзо се проширила овим румским селом, готово сви знају шта је снашло Рашковића, за кога кажу да је прави домаћин и вриједан човјек, те и сами страхују за своју имовину.

Несрећни човјек је случај пријавио полицији, те стрпљиво чека да се истрага заврши. Како каже, нико није имао разлога да му такво зло начини, јер је све поштено радио и ни са ким се замјерао није.

Хоџа Мурат ојадио спремачицу Стану из Добоја за 33.000 КМ

Хоџа Мурат ојадио спремачицу Стану из Добоја за 33.000 КМ

Оно оваца што је остало покушава да одржи у животу и прехрани, размишља о осигурању и постављању видео надзора, преноси "РТВ".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: