Упозорење

Градишчани у страху: Манијак снима и пресреће дјевојчице!

  • Извор: АТВ
  • 11.10.2024. 09:31

На друштвеним мрежама се шири обавјештење у којем се наводи како мушкарац снима дјевојчице и пресреће их на улици у Градишци.

Како је наведено у објави која кружи друштвени мрежама, све је почело љетос, на једном језеру у мјесту Ламинци.

Обавјештење преносимо у цјелости:

- Важно! Љетос на мајдану у Ламинцима (купалиште) моја млађа кћерка је примијетила момка од двадесетак година како нам се приближио док смо се смјештале на лежаљке. Дала сам му до знања, да видим да је неугодно близу и он је отишао на свој пешкир. Негдје сам помислила да је можда случајност. Убрзо сам схватила да није јер је једна жена дошла са дјевојчицом близу нас, он је исто радио упаливши камеру, да би снимао дјевојчицу од четири - пет година док се скида у купаћи. Након што је снимио, отишао је у ВЦ. Позвала сам мајку дјевојчице и рекла шта сам видјела. Пришла му је, он је погубљено рекао да није снимао и побјегао је. Мајка није предузела ништа, као ни ја. Данас је пресрео моју кћерку у парку и насрнуо на њу док се враћала сама из школе у 13 часова. Парк код фонтане и Болнице. Чувајте дјецу, дјевојчице посебно, нека не иду саме, јер нису безбједне - наводи се у обавјештењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?