Убиство на Игману

Исповијест брата убијеног Армина Кахвића: Пустио је пса на мог брата, до Хитне је био мртав

  • Извор: Аваз
  • 21.10.2024. 16:54

Адмир Кахвић, брат убијеног Армина Кахвића Буче, обратио се редакцији “Дневног аваза” како би демантовао тврдње да је његовог брата у Хитну помоћ превезла дјевојка.

Како је навео, дјевојка је била код куће с његовом супругом, док је он, заједно с двојицом пријатеља, отишао на мјесто злочина на Игману.

“Добио сам шокантан позив”

Адмир Кахвић описује тренутак када је сазнао за трагедију: “Телефон ми је био на пуњачу, ја сам био у радњи. У 17:19 сати имао сам пропуштен позив. Назвао сам, јавља ми се Харис Џино, момак из Храснице. Мене иначе зову Томо, говори ми ‘Томо молим те дођи према Игману, Бучо је убијен, претучен је и убијен’. Ја велим ко си ти, вели ја сам момак из Храснице и тако га знам,” рекао је Кахвић.

Ухапшен 25-годишњак због убиства на Игману

Ухапшен 25-годишњак због убиства на Игману

Одмах је, с још двојицом пријатеља, кренуо према Игману. Када су стигли до аутомобила његовог брата, шокирао га је призор.

“Са својим другом сједам у ауто, међутим сједа још један момак са нама и ми смо право отишли према игманском путу. Дошли смо до аута, сједи он у ауту, масакриран од убода по врату, у лице, у срце, нашли су само девет убода ножем,” испричао је Кахвић.

“Није било Хитне на Илиџи”

Кахвић је покушао позвати Хитну помоћ, али није било возила на располагању у близини. “Зовем Хитну, возила хитне нема на Илиџи. Питам их можемо ли ми да га ставимо у ауто, Хитна каже: ‘Можете’. Стављамо га у ауто, ја говорим: ‘Мртав је већ,’ видим да нема знакова живота,” наставио је своју причу, те додао: “Нас је полиција дочекала код Енергоинвеста и под пратњом полиције смо дошли до Хитне. Ту га је полиција с нама извлачила, одмах су рекли да је мртав. То су вам праве информације.”

Брат оптужује Аммара Музура

Адмир Кахвић је такође открио да вјерује како је његовог брата убио Аммар Музур из Храснице.

Бивши политичар вара све редом, жртве немоћне, а изјаве шокантне: ''Сви лажу''

Бивши политичар вара све редом, жртве немоћне, а изјаве шокантне: ''Сви лажу''

“Убио га је Аммар Музур настањен у Храсници, а не у Жепчу. Ићи ћу до краја за ово,” одлучан је Кахвић, те је додао “Мој брат је привођен у акцији „Мета“ , одлежао је за то годину и по у Зеници, нема ништа више, са мном је радио у сервису. Ко зна колико је био мртав, крв му је била скорена. Све ћу слике објавити на Фејсбуку. Пустио је цуку на мог брата да га убије.”

Кахвић је најавио да ће објавити слике злочина на друштвеним мрежама у знак протеста и позива на правду за свог брата.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм