Није пријављен нестанак

Из језера у Трну извучен леш мушкарца, идентитет мистерија

Тијело неидентификованог мушкарца, старије животне доби, пронађено је прије два дана у језеру у Трну код Лакташа, сазнаје АТВ.

Обдукцијом је утврђено да је мушкарац преминуо усљед утапања, а тачне околности смрти, као и идентитет нису познати.

Извор близак истрази појашњава да је тијело из језера воде извучено у уторак ујутро. Увиђајем, али и током обдукције нису пронађене повреде или било какви сумњиви трагови који би указивали да се ради о неком кривичном дјелу.

”Мушкарац је био уредно обучен, на себи је имао јакну, кошуљу, хлаче и патике. У одјећи није пронађена лична карта или било који други документ, тако да идентитет утопљеника још није утврђен. Извршене су провјере и упоређивање са неком од несталих особа из претходног периода, али нема поклапања. Ради се о човјеку старије животне доби, чији нестанак није пријављен полицији”, каже извор АТВ-а.

На упит АТВ-а у ПУ Бањалука наводе да полицијски службеници ПС Лакташи предузимају све мјере и радње у циљу утврђивања идентитета утопљеника.

”Ради се о мушкој особи, старије животне доби, чије је тијело пронађено 22. октобра око 9.50 часова у вјештачком језеру у Трну.  На основу наредбе дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука данас је извршена обдукција тијела и том приликом је утврђено да је смрт наступила утапањем”, наводе у ПУ Бањалука.

Тијело је превезено на Ново гробље, а незванично сазнајемо да је обдукција указала и да се ради о особи која је имала одређених здравствених проблема са срцем, али и плућима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.