Медији објавили

Јавила се још једна Касумовићева жртва?

  • Извор: Аваз
  • 22.09.2024. 08:21

Вијест да је глумац Моамер Касумовић осуђен због блудних радњи над малољетником, а да је казну потом откупио, шокирала је Босну и Херцеговину, али и цијели регион.

Истина се сазнала након што је 16. септембра ове године младић који је био његова жртва проговорио јавно о томе у Народном позоришту Сарајево потакнут представом која говори о насиљу.

Када се мислило да не може горе, у јавности су се појавиле нове информације, односно да то није једини младић који је претрпио трауме због Касумовића.

Омладински Филм Фестивал Сарајево оштро о Касумовићу: ''Гади нам се…

Омладински Филм Фестивал Сарајево оштро о Касумовићу: ''Гади нам се…"

Наиме, Рапорт, који и открио овај случај, сада је објавио информацију да је јуче њихову редакцију посјетила жртва, тачније, младић због којег је Касумовић пресуђен те да је ријеч сада о двије особе.

Дакле, у Народном позоришту Сарајево тај младић није био већ други који је смогао храбрости јавно иступити и испричати своју причу, преноси Аваз.

С друге стране, младић, због којег је Касумовић осуђен на годину затвора коју је платио, није јавно износио детаље о овом случају те је у редакцију Рапорта ушао с родитељима и том приликом рекао да је охрабрен и понукан био тиме што је за сада непозната особа у Народном позоришту устала и открила истину.

Узнемирујућа исповијест жртве Касумовића: Руком ми је показао да ћутим

Узнемирујућа исповијест жртве Касумовића: Руком ми је показао да ћутим

Изнио је и детаље који су наведени у пресуди, а које из поштовања према жртви и родитељима нећемо износити.

Да ситуација буде још гора, тај младић је поштовао лик и дјело Касумовића и упознали су се на сету серије “Луд, збуњен, нормалан" и глумац га је требао подучити глуми, међутим, он је ту прилику искористио за прљави чин. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Мућке (12+) (Р)

    '''' Мућке (12+) (Р)

  • 13:10 Досије (Р)

    Досије (Р)