Код Смедеревске Паланке

Језива трагедија: Предраг угушио Радмилу па се објесио насред дворишта!

  • 20.09.2024. 16:03

Предраг Ивановић (67) јутрос је, како се сумња, јастуком угушио своју невјенчану супругу Радмилу С. (64), а потом се објесио у дворишту њене куће у којој су заједно живели у селу Селавац код Смедеревске Паланке.

Убиство и самоубиство у јутарњим часовима, како сазнаје Курир, открио је њихов комшија који је пролазио поред куће и видио Ивановића мртвог насред дворишта са канапом око врата. Одмах је позвао полицију и Хитну помоћ која је на лицу мјеста пронашла и тијело Радмиле С. 

Саша Поповић хоспитализован!

Саша Поповић хоспитализован!

Увиђај је трајао сатима, а истрага коју води надлежно Више јавно тужилаштво у Смедереву утврдиће све детаље овог убиства и самоубиства.

- Наводно, њих двоје су се јутрос посвађали. Сумња се да је Предраг узео јастук и њиме угушио Радмилу у кући њених родитеља. Након што се увјерио да не дише, изашао је у двориште, у шупи је наводно, нашао канап и објесио се - каже један од мјештана Селевца за Курир и додаје:

Гужве паралисале Бањалуку: Колона до Врбање, возачи очајни

Гужве паралисале Бањалуку: Колона до Врбање, возачи очајни

- Жао нам је што је пукао и убио Радмилу, а затим пресудио себи. Можда су могли све лијепом ријечју да ријеше, а ако нису могли лијепо, требали су да се разиђу.

Мјештани села надомак Смедеревске Паланке кажу за Курир, да је Предраг раније радио керамику у Младеновцу. Знао је, према њиховим ријечима, да иде у надницу јер је био вриједан човјек, док је убијена Радмила пружала помоћ старијим особама које је чувала по кућама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: