Босанска Крупа

Како су свјетски медији извијестили о терористичком нападу у БиХ

  • Извор: АТВ
  • 25.10.2024. 09:22

О терористичком нападу у Босанској Крупи, у којем је један полицајац убијен, а други тешко повријеђен, извијестили су и неки свјетски медији.

АП тако пише да је тинејџер упао у полицијску станицу и насрнуо ножем на полицајце те једног убио а другог ранио.

Становници Босанске Крупе у страху: Не смијеш ни у двориште изаћи

Становници Босанске Крупе у страху: Не смијеш ни у двориште изаћи

Додаје се да се на снимцима са улица Босанске Крупе виде полицајци наоружани пушкама, уз извјештај да је нападач ухапшен и да је у току истрага.

АБЦ Њуз преноси ријечи портпарола полиције Аднана Бегановића који је рекао да је "малољетник, ничим испровоциран, упао у станицу и убио једног службеника а другог ранио".

И овај портал додаје да је нападач ухапшен, али да полиција неће излазити са више детаља док се истрага не заврши јер је нападач малољетно лице.

Огласио се градоначелник Босанске Крупе након убиства полицајца

Огласио се градоначелник Босанске Крупе након убиства полицајца

Портал ТВП се позива на неке локалне медије извјештавајући да је "дјечак усмртио полицајца и још једног ранио". Медиј, такође позивајући се на локалне портале, додаје да је дјечак рођен 2009. године и преноси изјаву кантоналног министра унутрашњих послова Аднана Хабибије који је изразио саучешће породици убијеног полицајца и да су посебно изненађени јер је малољетник извршио напад.

Подсјетимо, малољетник (15) је синоћ у полицијској станици убио једног полицајца и тешко ранио другог. Убијен је Огњен Маран из Новог Града, док је рањени полицајац Авдо Хасановић из Босанске Крупе.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 12:30 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)