Извор:
Пинк
17.11.2025
18:04
Коментари:
0
Ако желите најмекше палачинке које се топе у устима, рјешење је једноставно и налази се у свакој продавници.
Умјесто млијека или обичне воде, додајте киселу воду у смјесу за палачинке. Мјехурићи из минералне воде стварају лагану структуру и дају палачинкама ону прозрачну мекоћу коју не можете добити на други начин.
Сцена
У јеку рата с Катарином Живковић Кија коцкар открила свој здравствени проблем
У чинији разбијте 2 јаја. Додајте 200 г брашна, шећер по укусу и прстохват соли.
Умјесто млијека, сипајте киселу воду – око 250 мл.
Убаците 3 кашике уља и добро умутите.

Економија
Хрватски див на кољенима: Продати неки од најпознатијих брендова
Ако желите још мекше палачинке, додајте кашику јогурта или киселе павлаке у смјесу. Комбинација са киселом водом даје савршен баланс.
Најновије
Најчитаније
20
17
20
15
20
11
20
10
20
10
Тренутно на програму