Large banner

Заборавите млијеко и воду: Ово је тајна најмекших палачинки

Извор:

Пинк

17.11.2025

18:04

Коментари:

0
Заборавите млијеко и воду: Ово је тајна најмекших палачинки

Ако желите најмекше палачинке које се топе у устима, рјешење је једноставно и налази се у свакој продавници.

Умјесто млијека или обичне воде, додајте киселу воду у смјесу за палачинке. Мјехурићи из минералне воде стварају лагану структуру и дају палачинкама ону прозрачну мекоћу коју не можете добити на други начин.

Kija Kockar

У јеку рата с Катарином Живковић Кија коцкар открила свој здравствени проблем

Како се прави савршена смјеса

У чинији разбијте 2 јаја. Додајте 200 г брашна, шећер по укусу и прстохват соли.

Умјесто млијека, сипајте киселу воду – око 250 мл.

Убаците 3 кашике уља и добро умутите.

ugovor pixabay

Хрватски див на кољенима: Продати неки од најпознатијих брендова

Ако желите још мекше палачинке, додајте кашику јогурта или киселе павлаке у смјесу. Комбинација са киселом водом даје савршен баланс.

Подијели:

Large banner