Код Смедеревске Паланке

Комшије након стравичног злочина откриле детаље: ''Рекао је: 'Она је таква, али је волим'''

  • Извор: Курир
  • 20.09.2024. 22:38

Предраг Ивановић (67) убио је јутрос, како се сумња, своју невјенчану супругу Радмилу С. (64) у селу Селавац код Смедеревске Паланке, а потом извршио суицид. Мјештани села кажу да су они били заједно три године, као и да су имали бројне несугласице које су често нарушавале њихов однос, до те мјере да су се и разилазили у неколико наврата.

Убиство и самоубиство, догодило се јутрос у породичној кући Радмиле С. код Смедеревске Паланке која је ту живјела након што се претходно развела од другог супруга. Полицију је о свему обавијестио комшија који је затекао Ивановића са омчом око врата насред дворишта. Љекари Хитне помоћи само су могли да констатују смрт.

"Ово је катастрофа што се догодило! Неки у селу причају да ју је угушио јастуком, а затим је мртву изнио у двориште. Узео је потом конопац и објесио се. Тијела су нађена у дворишту, била су у непосредној близини једно другог“, каже комшија и додаје:

"Имали су несугласице, али то је све могло да се ријеши веома лако, требало је да се разиђу ако нису једно за друго, а не овако. Њих двоје су прво били комшије, тачније Предраг је са породицом живио на 300 метара од Радмилине породичне куће, али је прије неке три или четири године одлучио да остави жену и доселио се код Радмиле. На почетку, наводно, нису имали проблеме, али се затим прочуло да се свађају, чуо их је неко од комшија. Радмила је била помало чудна, некако је жељела да буде све по њеном. Што наш народ каже, или ће бити по њеном или неће бити никако. Таква је била, јака жена. Предраг је то знао и увијек су сијевале варнице међу њима.“

Језива трагедија: Предраг угушио Радмилу па се објесио насред дворишта!

Језива трагедија: Предраг угушио Радмилу па се објесио насред дворишта!

Како потом додаје саговорник Курира, ствари су измакле контроли посљедњи пут прије годину дана.

"Сјећам се јесенас је то било, када се Радмила нешто наљутила на Предрага, тада је узела сву његову гардеробу и бацала по цијелом дворишту. Хтјела је да га понизи, истјерала га је из куће... Тада је његов син из првог брака дошао по њега и једно вријеме је боравио код њега у близини Младеновца. Мислио сам да се опаметио и да се више неће помирити са њом“, каже он и наставља:

"Причао сам са њим кад је долазио код мене да ми помогне око обрезивања воћа, рекао је: 'Она је таква, помало тешка, али је волим'. Разумијем ја љубав, али опет ово што се сада догодило то сигурно није. Уништио је и њену и своју породицу, одлучио је да их више нема.“

Непрегледне колоне аутомобила свакодневно паралишу бањалучке улице

Непрегледне колоне аутомобила свакодневно паралишу бањалучке улице

Према ријечима других мјештана, Радмила С. је радила као његоватељица старијих особа. 

"И она је била вриједна и радна као Предраг, али они очигледно нису били добра комбинација. Билу су превише различити. Знала је да га испровоцира, свако би полудио, али никако не оправдавам ово што је сада урадио. Био је добар човјек, али ко је он да некоме одузме живот? Ако му се нешто није свиђало требало је да оде и да је остави“, каже комшија.

Истрагу о убиству и самоубиству води надлежно Више јавно тужилаштво у Смедереву, које је како Курир сазнаје, наложили обдукцију тијела како би се утврдило када и како је наступила смрт.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм