Македонија

Мајка и кћерка пронађене мртве: Отац и син пребачени у болницу па супруг приведен

  • Извор: Телеграф
  • 08.10.2024. 23:10

Тридесетшестогодишња жена и њена кћерка пронађене су мртве у тетовском селу Слатино, саопштила је полиција Тетова (СВР Тетово), а њен супруг је након указане љекарске помоћи у тетовској клиничкој болници задржан у полицији.

"Данас око 14 часова у СВР Тетово, Т.Ј. из Теарца, у својству љекара, пријавио је да је у селу Слатино био позван на интервенцију од стране М.З. из тетовског села Слатино, гдје је пронашла своју кћерку К.Ш. (36) и њену малољетну унуку у њиховој породичној кући без знакова живота, гдје је констатована смрт", саопштио је СВР Тетово, преноси ТВ Телма.

Хитна евакуација милиона због чудовишта: Ураган већ направио катастрофу у Америци

Хитна евакуација милиона због чудовишта: Ураган већ направио катастрофу у Америци

Обдукција треба да утврди узрок смрти, да ли се можда ради о насилној смрти, или, како се спекулише у тетовској јавности, о тровању као могућем узроку.

Полиција је одмах обезбиједила мјесто догађаја, гдје је екипа СВР Тетово у сарадњи са јавним тужиоцем извршила увиђај, а по налогу тужиоца, тијела преминулих су предата на обдукцију.

Олуја пријети да изазове нови хаос у БиХ: Пратите њено кретање

Олуја пријети да изазове нови хаос у БиХ: Пратите њено кретање

"Њен супруг, педесетогодишњи Р.Ш., заједно са малољетним сином, пребачени су у Клиничку болницу у Тетову ради указивања љекарске помоћи, а потом је Р.Ш. одведен у полицијску станицу ради даљег поступања", саопштили су из СВР Тетово, преноси Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: