Глумац

Моамер Касумовић осуђен за блудничење над малољетником

  • Извор: Кликс
  • 19.09.2024. 14:57

Глумац Моамер Касумовић осуђен је на годину затвора због кривичног д‌јела блудничење над малољетником, потврђено је из Тужилаштва Кантона Сарајево.

На основу евиденција Тужилаштва КС информишемо вас да се против наведене особе водио поступак због кривичног д‌јела блудне радње који је правоснажно окончан пред Општинским судом у Сарајеву. Проглашен је кривим и осуђен на казну затвора у трајању од једне године – потврђено је из Тужилаштва Кантона Сарајево.

Након представе Београдског народног позоришта “Тихо, тише”, која је изведена у склопу 6. Сарајево Феста 16. септембра, у Народном позоришту Сарајево, уприличен је разговор о представи која говори о вршњачком насиљу.

Током тог разговора из публике устао је младић те шокирао све својом изјавом. Он је, између осталог, рекао да је био жртва педофилије када је имао 14 година, а да је починилац познати глумац. Из публике су га питали о коме се тачно ради, на шта је младић одговорио, Моамеру Касумовићу (43).

Случај се догодио 2021. године, а након тога је услиједила пријава и судски процес који је резултовао пресудом у којој је Касумовић добио годину затвора, пише Кликс.

С обзиром да закон допушта да се може “откупити” до године затвора (један дан око 100 КМ), претпоставља се да је глумац из БиХ то и учинио због чега никада није отишао иза решетака.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм